Choose your language......

6x wat te doen op Moederdag!

Geplaatst op mei 10 2019

6x wat te doen op Moederdag!

 

Het is alweer bijna Moederdag! Nog even een reminder voor de mensen die niet doorhadden dat het al bijna 12 mei is. 😉 En wat is het leukste om je moeder te geven? Een nieuwe geweldige herinnering met haar dochter of zoon. Vandaag delen we 5 activiteiten die je kan doen met je moeder op Moederdag!

Sauna of zwemmen

Sportief koppel? Ga dan lekker zwemmen! Er zijn genoeg tropische zwembaden waar je terecht kan. Het is goed voor je lichaam en heel gezellig! Als je meer zin hebt in een chille sfeer, dan is een bezoekje aan een sauna ook geen slecht idee! Gezellig kletsen en ontspannen. Zeker weten dat je moeder dat leuk vindt!

Koken

Maak een heerlijke Moederdag taart. Zoek samen een recept op. Hoe moeilijker, hoe leuker! Jullie hebben alle tijd, dus genoeg ruimte om jezelf (en elkaar) uit te dagen! Een ander idee is om een simpel recept te nemen en allebei een eigen taart te maken. Degene met de mooiste decoratie wint. 😉 En het allerleukste aan dit idee: op het einde heb je nog wat lekkers!

Samen lunchen

Wat is er nou leuker om lekker te gaan lunchen met je moeder? Een fris fruitdrankje, goede gesprekken en alle tijd van de wereld. Een echte aanrader in Utrecht is Ted’s place. Je kan er de hele dag brunch halen. Ze hebben er geweldige club sandwiches en pancakes met banaan en marshmallow. En liefde gaat door de maag, toch?

Knutselen zoals vroeger

Zijn jullie allebei een beetje creatief? Of juist helemááál niet? Dan is het maken van een collage, moodboard of vision hartstikke leuk! Pak alle oude tijdschriften erbij, de fotoboeken en print wat leuke afbeeldingen. Op het einde kunnen jullie allebei het idee achter de creatie delen met elkaar onder het genot van een gezellig kopje thee.

Uitwaaien op het strand

Bekijk samen de zonsondergang terwijl je uitwaait op het strand. Een goed idee als jullie op zoek zijn naar een ontspannende middag. Even weg van alle mensen en afleidingen. Alleen elkaar en het geluid van het water dat het strand op slaat. Als jullie moe zijn, kunnen jullie nog een hapje eten bij een van de vele restaurantjes aan de boulevard.

Huur een bootje!

Neem je moeder mee op een boot! Wees wel op tijd met het huren, want met mooi weer gaat het heel snel. Neem een kleedje, gevulde picknick mand en een muziekbox mee. Meer heb je niet nodig voor een gezellige middag!

 

 

 

 

Meer artikelen

0 reacties

Laat een reactie achter

Alle blog reacties worden gecontroleerd voordat het geplaatst is