Choose your language......

De 7 meest awkward lente momenten

Geplaatst op maart 21 2019

De 7 meest awkward lente momenten

 

We maken allemaal ongemakkelijke situaties mee en met Awkward Moments Day mogen we daar eens lekker bij stilstaan. Daarom een lijst met de tien meest ongemakkelijke lente momenten. Want ja hoor, gisteren is ook eens de eerste dag van de lente! Laat die zonnestraaltjes maar komen en hopelijk blijven ‘the awkward moments’ achterwege.

1. Flits

Je zit ’s avonds op een terrasje mensen te kijken. Je wil een foto maken. Maar je hebt je flitser aanstaan. Goed moment om even een bezoek te brengen aan het toilet.

 

2. Slordige eter

Na de picknick erachter komen dat je blijkbaar de hele tijd al restjes lunch op je gezicht had zitten zonder dat je het doorhad.

 

3. Onhandig wc bezoekje

Wanneer je bij een food festival gebruik moet maken van een openbaar toilet en de deur vergeet op slot te doen waardoor iemand de deur openmaakt. Vooral erg handig als je een jumpsuit aan hebt en half naakt op de wc zit. Awkward!

 

4. Paaseitjes zoeken

Dat ongemakkelijke moment wanneer jij dit jaar de paaseitjes voor de kinderen moet verstoppen, maar je iets te goed bent in je werk. Eindstand kan niemand de paaseitjes vinden en weet jij zelf ook eigenlijk niet meer waar je ze had verstopt. De rest van de maand vind je overal paaseitjes in de gekste vormen, omdat ze half gesmolten zijn door de zon.

5. Toch niet zo bekend

Je bent lekker aan het winkelen en van een afstandje zie je opeens een bekende. Je zwaait enthousiast totdat je er vervolgens achter komt dat je diegene nog nooit in je leven hebt gezien. Toch maar even doen alsof je je haar aan het corrigeren was.

6. Wat zeg je?

Dit is iedereen sowieso wel eens overkomen. Je bent lekker aan het dansen op een festival en iemand van je vriendengroep spreekt je aan. Je hoort niet wat diegene zegt, dus je schreeuwt: ‘Wat zeg je?’ Vervolgens herhaalt de persoon de zin met net zo weinig volume als eerst. Je hebt nog steeds geen idee, dus je knikt maar enthousiast en hoopt dat het geen vraag was. Die hoop wordt weggenomen als je vervolgens een vragende blik toegeworpen krijgt. Oeps.

7. Is het nu al weer 12 mei?

Wanneer je gaat lunchen met je familie en je broertje/zusje haalt opeens cadeautjes tevoorschijn. Blijkt het moederdag te zijn, maar jij had geen idee. Sta je daar met je: ‘Mijn cadeautje komt volgende week pas binnen, maar het is super leuk hoor!’

Ongemakkelijke momenten heeft iedereen. Het beste kun je er gewoon om lachen en ze maken in ieder geval de beste verhalen! Laat ze de mooie lente in ieder geval niet verpesten. Fijne lente!

Wat is jouw meest ongemakkelijke moment?

 

Meer artikelen

0 reacties

Laat een reactie achter

Alle blog reacties worden gecontroleerd voordat het geplaatst is