Choose your language......

NEW IN! Swim Essentials brengt eerste roze baby zwemzitje op de markt!

Geplaatst op november 01 2019

NEW IN! Swim Essentials brengt eerste roze baby zwemzitje op de markt!

FINALLY! Ons super hippe roze baby zwemzitje is er! De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het ontwerpen van te gekke designs voor onze gloednieuwe kindercollectie, en zeg nou eerlijk: is ons eerste product niet ontzettend leuk geworden?!


Uniek baby zwemzitje

Ons baby zwemstoeltje is een zwemhulpmiddel en is bedoeld om baby’s spelenderwijs en op een veilige manier kennis te laten maken met het water. Als ouder zijnde wil je natuurlijk dat je baby veilig in het water kan dobberen en zo de eerste stapjes kan zetten tot het leren zwemmen. Hoe leuk is het om dit dan ook nog eens in stijl te kunnen doen?! Laten wij daar nou de perfecte float voor hebben uitgevonden! Véél leuker dan de standaard gele zwemstoeltjes!

 Onze babyfloat is voorzien van een roze opvallende kleur met daarop een leuke, zomerse print. De combinatie met het helderblauwe water zorgt voor een prachtig plaatje en laat jouw kleintje schitteren in het zwembad of in de zee. Kijk zelf maar!

 

 


Veiligheid

Zwemveiligheid is voor kinderen erg belangrijk. Daarom is de babyfloat gemaakt van extra dik PVC, 4 luchtkamers voor extra zekerheid en is het vrij van schadelijke chemicaliën. De baby zwemband is voorzien van een rugleuning en een extra verstevigd zitje. De beendoorvoeringen zijn met dubbele sterkte gemaakt die zorgen voor een goede verdeling van het gewicht in het water en natuurlijk een comfortabele zit. Het baby zwemzitje biedt daarnaast voldoende bewegingsvrijheid voor jouw kind zonder dat hij of zij eruit kan klimmen. De brede band van het drijfmiddel zorgt tevens voor een goed evenwicht voor jouw baby waardoor het niet zomaar om kan kiepen.

Let op! Ondanks de getroffen veiligheidsmaatregelen dient er ten alle tijden een ouder/volwassene in de buurt van de baby te blijven. Laat je baby NOOIT alleen in het water. Het zwemzitje is een zwemhulpmiddel, geen reddingsmiddel. 

Kleed jouw baby deze zomer leuk aan en kies voor een van onze hippe designs die zwemmen nóg leuker maken. Een leuk cadeau om te krijgen, maar ook heel leuk om te geven! 

 

 

Meer artikelen

0 reacties

Laat een reactie achter

Alle blog reacties worden gecontroleerd voordat het geplaatst is