Choose your language......

Black Friday

Geplaatst op november 22 2018

Black Friday

 

Black Friday

 

“This Christmas, we gave you this heart and the very next day, you give it away”  

Vrijdag 23 november is het weer Black Friday. Voor 1 dag komen er miljoenen aanbiedingen voorbij en houdt elk bedrijf een grote SALE. Iedereen gaat opzoek naar de beste deals en de goedkoopste producten. Iedereen is al blij dat de Black Friday in Nederland lang niet zo gek is als in de VS. Je kent dat beeld wel, een grote chaos in de winkels met vechtende Amerikanen om de beste deals. Hier in Nederland is het gelukkig een stuk anders. Vooral zonder vechtende mensen.

 

Omdat Black Friday hier een stuk rustiger is, maar wel erg groeiend en iedereen er ook goed kan van genieten, heeft Swim Essentials besloten om ook een Black Friday aanbieding te maken. Maar bij Swim Essentials leveren we geen half werk. Dus als er iets gebeurt, gebeurt het ook meteen goed. Daarom is deze aanbieding ook echt een aanbieding.

 

De aanbieding is dat het licht roze hart en het rode hart van €16,95 naar €7,95 zijn gegaan. Hiermee bespaar je meer dan 50%. Maar als je op Black Friday zelfs 2 harten naar keuze koopt, betaal je maar €14,95! Hiermee bespaar je ook al meer dan 50%! Gebruik de code "BlackFriday18" om deze aanbieding te activeren!

Dit is dus de perfecte tijd om een hart aan te schaffen, zo vlak voor kerstmis!

Meer artikelen

0 reacties

Laat een reactie achter

Alle blog reacties worden gecontroleerd voordat het geplaatst is