NIEUWE zomercollectie 2018

Gepost op 19 June 2018

De temperaturen stijgen, de zon schijnt en de zwembaden worden weer schoon en klaar gemaakt. Het is weer tijd om je favorite Swim essential uittekiezen en daarom hebben wij voor jullie NIEUWE zomerproducten!

Wat deze zomer namelijk niet kan ontbreken in jou zwembad is de beroemdste vrucht van nederland: de Avodado! Deze opblaasbare avocado met uitneembare bal is onder ander gespot bij Claartje Rose en Romee Strijd. Koop de avocado voor in jou eigen zwembad of neem hem mee naar het strand om mensen jaloers te maken. De populaire vrucht is beperkt leverbaar dus bestel hem snel!

     

Onze volgende aanwinst is het opblaasbare hart die verkrijgbaar is in het rood en licht roze. Dit is het ultieme cadeau om te geven aan jou BFF of lover om jou vriendschap en liefde te showen. Het hart is ideaal voor 2 personen en is voor 24,95 al van jou!

    

Na de unicorn hype van 2017 is het tijd voor een nieuw product die nog mooier en opvallender is! Dan heb ik het natuurlijk over onze Goldie en Rosie! Deze gouden en rosé gouden zwanen zijn door de unieke kleur een sensatie op het water en een echte musthave voor zowel kinderen als volwassenen.

     

De kleinere variant is de grote gouden en rosé gouden zwemband. Door hun spectaculaire kleuren shinen ze op het heldere blauwe water. 

    

Voor onze kleine swimfans hebben wij natuurlijk ook een product gemaakt, namelijk de mini Goldie en Rosie! Deze kinder zwemring is ideaal voor jonge kinderen en kan niet ontbreken deze zomer!

      

Voor onze super stoer swimfans hebben wij deze coole Dino zwemringen! Welke jongen wil nou niet de hunk uithangen op het strand of zwembad?

       

 

Na de palmboom, ananas, meloen, unicorn en roze flamingo is het weer tijd voor een nieuwe bekerhouder. Maar hoe maak je een bekerhouder nou exclusief? Nou daar hebben wij wel iets op bedacht! Een cupholder in de nieuwste en opvallendste kleuren, namelijk in het goud en rosé goud! 

       

Zwem deze zomer samen met je vrienden/vriendinnen of alleen, maar dan in stijl. Jouw zomer wordt mega vet met onze exclusieve producten!  

 

 

Meer blogs

0 bericht

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gecontroleerd voordat deze op de website worden weergegeven.

Zoek in onze winkel