De Baby Zwemring is terug!

Geplaatst op juli 12 2018

De Baby Zwemring is terug!

De Baby Float zwemring is weer terug!

Ons paradepaardje is er weer! Het beste wat ons had kunnen overkomen is gebeurd! De zwemring voor om het nekje van onze geliefde baby’s zijn weer binnen en weer terug op voorraad.

 

Veiligheid voor alles

Na lang wachten en de strengste tests te hebben doorstaan hebben we ze eindelijk weer binnen. Het wachten was het wat ons betreft wel meer dan waard, wij kunnen nu aan iedereen met trots vertellen en verzekeren dat onze baby zwembanden 100% veilig zijn, hoe gaaf is dat!

 Genieten met je baby

Het lekkerste gevoel in de zomer is om lekker bij het water te zitten met je kindje en ontspannen kan genieten. Wij helpen je hier graag bij! Met de baby float zwemring heeft je baby bewegingsvrijheid en heb jij twee handen vrij. Het is bovendien goed voor de spieren en de nachtrust van de baby. Natuurlijk moet je er wel altijd bij blijven!

 

Swim Essentials Baby Zwemring

We hebben onze baby float een mooie kleur blauw gegeven. De baby zwemring heeft naast de unieke kleur een ge-wel-dige print. Een banaan, Toekan, Dino, Flamingo en een Ananas zijn allen te zien op de zwemring. Onze baby zwemband is een unisex product en zowel voor meisjes als voor jongens te gebruiken. Al meer dan 5000 ouders, ooms en/of tantes uit Nederland en België gingen je voor. Kom jij met ons mee genieten van de zomer?

 

Pre-order nu!

De baby zwemring wordt op 27 juli bij je thuis geleverd, maar is nu al te bestellen. Mis hem niet want OP=OP.

Naar de baby zwemring -->  https://swimessentials.nl/collections/pre-order/products/babyfloat-zwemring-zwemband-voor-om-de-nek-baby-swimmer-blauw 

  

Meer artikelen

0 reacties

Laat een reactie achter

Alle blog reacties worden gecontroleerd voordat het geplaatst is