Ons verhaal

Bij Swim Essentials leven we voor de zomer! Wij verkopen dé zomermusthaves met iedere zomer weer een nieuwe collectie! Van grote rose gouden opblaas flamingos tot kleine gouden zwaan cupholders voor de verkoelende cocktails aan het water. Swim Essentials zorgt ervoor dat jij iedere zomer weer kunt shinen op ons breed assortiment aan opblaasproducten.


Vanaf 2012 zijn onze producten te koop en te vinden in zwembaden, op stranden en op allerlei vakantiebestemmingen door heel Europa! Swim Essentials is herkenbaar aan het logo op ieder product en wij zijn continue bezig met het creëren van een scala aan luxe opblaasproducten die gekenmerkt zijn met stijl, kwaliteit en functionaliteit.
         
Swim Essentials is constant bezig met het werken aan een groter netwerk. Voor samenwerkingen met partners staan we altijd open en gaan we geen uitdaging uit de weg.  Samen met onze bekende influencers en BN'ers maken wij toffe foto's en videos's die je natuurlijk op onze Instagram @swimessentials kunt vinden. 
        
Neem een kijkje bij de Swim Essentials blogs om onze ontwikkelen in de gaten te houden en volg ons op Facebook en Instagram!