Werken of stage lopen bij Swim Essentials

Bij Swim Essentials ontwerpen we de meest trendy inflatables, zwemaccessoires en zwemkleding voor baby’s en kinderen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in ’s-Hertogenbosch, waar we samen werken aan de groei van ons merk in zowel binnen- als buitenland. Elke dag streven we ernaar om een beetje beter te worden, of het nu gaat om het ontwerpen van nieuwe collecties, het optimaliseren van onze processen, of het te woord staan van onze klanten in het buitenland.

Bij Swim Essentials hechten we veel waarde aan jouw input en ideeën. We bieden je veel verantwoordelijkheid en de kans om je eigen ervaringen en uitdagingen aan te gaan. Wij bieden een gevarieerde functie in een team dat hard werkt, maar ook veel plezier heeft. Je werkt vanuit ons kantoor, met de mogelijkheid om ook op afstand te werken. Wil jij samen met Swim Essentials groeien en een verschil maken? Bekijk dan hieronder onze openstaande vacatures en ontdek hoe jij deel kunt uitmaken van ons team!

 

 

Stages:

Ben jij degene die wij zoeken en ben je geïnteresseerd? Stuur ons dan je motivatiebrief en CV naar info@swimessentials.nl. We kijken ernaar uit om te zien waarom jij perfect bij ons team past!

Denk je van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor Swim Essentials, maar zie je op dit moment geen passende vacatures? Geen probleem! Stuur ons een open sollicitatie naar info@swimessentials.nl en vertel ons waarom jij een aanwinst zou zijn voor ons merk. We zijn altijd op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde mensen om ons team te versterken.